Top news

Deze wisselen regelmatig, dus neem eens een kijkje op de website om te zien wat er op dit moment tentoon wordt gesteld.5,- korting, oegstgeest (25 beoordelingen).Kom je op bezoek dan is er van alles te bezichtigen.Hierdoor is een bezoek iedere keer weer anders..
Read more
Moet je nagaan, een leven tussen de korting code bol com boeken paarden, schapen en kippen, waar je alleen hoeft te voeren en eieren rapen.15 15 korting op alles!* Ontvang alleen vandaag op 1epinksterdag 15 korting op alles in de webshop!* Gebruik bij..
Read more

Maak kans op iphone 7


Apple levert bij order voucher in tally erp 9 elke gsm nieuwe compatibele oortjes.
Die werd vervangen door een verbinding met een lightning-poort.
De iPhone 7 is bovendien IP67-gecertificeerd, wat gratis iphone 6s inhoudt dat het toestel stof- en waterbestendig (maximale diepte van 1 meter en een maximum van 30 minuten).
Doe dan zeker mee aan onze grote eindejaarswedstrijd!
Doe dan mee aan onze wedstrijd en win een iPhone 7!Als reden voor het schrappen van de traditionele aansluiting geeft het bedrijf plaatsbesparing aan en 'moed'.Hier zijn nog tal van andere topsmartphones te winnen!Camera, de nieuwe iPhone 7 is zonder meer een krachtig fototoestel.Ook een verloopstekkertje om een traditionele hoofdtelefoon aan te sluiten wordt gratis bijgevoegd.De toestellen hebben dus maar én aansluiting meer: de lightning-poort die wordt gebruikt om de iPhone op te laden en aan te sluiten op randapparatuur.De toekomst zal uitwijzen of Apple de juiste beslissing genomen heeft.Homeknop, de nieuwe homeknop kun je niet meer indrukken, maar geeft feedback via trillingen (haptic feedback) en is dus drukgevoelig.Win deze iPhone hier!De camera's op voor- en achterzijde werden flink verbeterd. .
De iPhone 7 blijft trouw aan een architectuur met een enkele lens van 28mm terwijl zijn grote broer, de iPhone 7 Plus, er een tweede lens van 56mm bij kreeg waarmee je gemakkelijk en scherper kunt zoomen.
En ook dit nog, het geluid wordt verzorgd hein de kort foto door krachtige stereospeakers aan de boven- en onderkant van de telefoon, het scherm is 25 lichter dan bij zijn voorganger, er is een nieuwe FaceTime camera en er is keuze tussen twee nieuwe kleuren: zwart en Jet.
Alles wordt aangestuurd door een nieuwe A10-chip waarbij de prestaties 30 hoger zijn dan bij de chip in de iPhone.
Koptelefoonaansluiting, wat meteen opvalt aan deze nieuwe smartphone, die qua design sterk lijkt op zijn voorganger de iPhone 6s, is het ontbreken van de 3,5 mm aansluiting voor een koptelefoon.Zie je meer in een andere smartphone?De cameras beschikken over automatische beeldstabilisatie en de nieuwe flitser zorgt voor 50 meer lichtopbrengst.Muziek beluisteren moet voortaan met Lightning-oordopjes of een draadloze Bluetooth-headset.Dit is vergelijkbaar met Force Touch op MacBooks.Wil jij het nieuwe jaar starten met een splinternieuwe iPhone in je zak?Wist je dat je dan 15,00 betaald voor een winkans van slechts 1 op 2, 7 miljoen hebt?We geven een iPhone weg!Meld je nu aan bij Kiesjefolders maak kans op een iPhone,.Bekijk hier de actievoorwaarden.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap