Top news

Theres something for everyone, and here are a discounts vouchers for whitby few of the offers available: Amazon hdfc fotofabriek kortingscode 2018 CashBack : hdfc Credit/Debit Card holders will be able to get a 10 cash back on the purchase.So this is the..
Read more
Dit Britse merk houdt de laatste trends goed in de gaten."Wij als Centrale Stad of stadsdelen schrijven mensen niet voor hoe ze zich moeten kleden. .Op zoek naar een mooie A-lijn- of kokerrok?Aanstootgevend, voorzitter Soriano van de COR weet niet waarom deze kledingeisen..
Read more

Korte grappige zinnetjes
korte grappige zinnetjes

Elke dag komen er what is the meaning of receipt voucher nieuwen bij omdat er elke dag nieuwe dagje efteling met korting leuke zinnen geboren worden.
Zijn we er een vergeten of weet jij nog een echte leuke spreuk?
Dat de meeste mensen blijven staan op een roltrap toont aan dat de mens eerder lui is, dan haast heeft.
Wij houden het overzicht schoon en proberen het uniek te houden.Denk ook eens aan.Ik had nog nooit een koe gemolken.Stuur een mailtje naar spreuken.Als mannen ooit ongesteld kunnen worden weet ik zeker dat ze gaan opscheppen over de grootte van hun tampon.Leuke Raadsels, liefdes Teksten, mannen en Jongens Moeders en Schoonmoeders Ogen Politiek Raadsels en Moppen Rare Namen Schoonheid Slimmeriken Sport Sterven en De Dood Trouwen Van alles en nog wat Vieze Moppen Vrouwen en Meisjes Werk De nieuwste grappige teksten en leuke zinnen Als maisolie.
Ik heb me voorgenomen om eeuwig te leven, tot nu toe e ticket met korting ns gaat dat goed.
Wat staat er op de Belgische gebruiksaanwijzing van de morning-after-pil?
Leraar: 'Ik hoop niet dat ik je zag afkijken.' Leerling: 'Dat hoop ik ook niet!' Ik zou je zo een klap geven bitch, maar ik ben bang dat mijn hand vast blijft zitten in je 10 kilo make.Ik ben er nog steeds nog van overtuigd dat zoals ik het doe je het moet doen, want anders zou ik het niet doen.Nee, nou, dan blijf je toch voor altijd een kikker.Bleek ie van plastic te zijn!Microsoft logica: op Start drukken om af te sluiten."Nee, onderweg naar huis ben ik aangevallen door 3 ninja's die mij vervolgens vermoordden." Spongebob: Patrick kun je me horen?Kussen bij yoga-oefeningen taboe, leuke spreuken op T-shirts of tegeltjes?Heb je niet alles waarvan je houdt, hou dan van alles dat je hebt.Belg: Nee, maar ik heb wel het nummerbord genoteerd!"WOW jij bent lang, je doet vast aan basketbal!" "WOW jij bent klein, je doet vast aan minigolf?" Waarom staan er instructies op mijn tandpasta?(1) Ik ben geboren.
De mooiste zinnen staan verzameld op deze paginas.
Ik heb mijn hele jeugd verspild aan het redden van je prinses.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap